Η Just Do It Production LTD είναι μια ανεξάρτητη δισκογραφική – εκδοτική – προωθητική (Promotion Of Mass Media), με το δικό της σε πάνω από 240 χώρες στον κόσμο δίκτυο διανομής και επικοινωνίας μουσικών θεμάτων – ηχογραφημάτων (τραγουδιών), σε κινηματογραφικές – διαφημιστικές – ραδιοτηλεοπτικές παραγωγές εταιρία, η οποία σε μια δύσκολη περίοδο για την μουσική βιομηχανία στην Ελλάδα, με αγάπη και σεβασμό στους δημιουργούς – τραγουδιστές – καλλιτέχνες, υποστηρίζει με ζήλο, πείσμα και ρομαντισμό κάθε ηχογράφημα και καλλιτέχνη που αναλαμβάνει. Κάθε τραγούδι, καλλιτέχνης ή μουσικοσυνθέτης έχει διαφορετικές απαιτήσεις, γι’ αυτό και χρειάζεται άλλη αντιμετώπιση, άλλη προώθηση δηλαδή άλλο πλάνο. Το δικό του πλάνο. Τα ήδη των τίτλων που αναλαμβάνει δεν έχουν περιορισμό και ταμπέλα τόσο στο είδος της μουσικής αλλά και στην γλώσσα – Εθνικότητα.


Εμπνευστής και ιδρυτής της εταιρίας είναι ο Κος Νικόλαος Αντωνιάδης, ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες που έχει ένας καλλιτέχνης αλλά και το τι χρειάζεται το κάθε τραγούδι ή Instrumental για να έχει την ανταπόκριση από το κοινό που του αξίζει και αυτό διότι είναι και ο ίδιος καλλιτέχνης όπου στο βιογραφικό του υπάρχουν 17 ενεργά χρόνια επί σκηνής ως τραγουδιστής, περισσότερο από 20 χρόνια ως ραδιοφωνικός παραγωγός, μουσικός παραγωγός και A&R σε διάφορες δισκογραφικές εταιρίες στο παρελθόν για 6 χρόνια περίπου, είναι γνώστης 9 μουσικών οργάνων και συνθέτης – ενορχηστρωτής από την ηλικία των 16 ετών. Έχοντας λοιπόν πλούσιο μουσικό βιογραφικό, τεράστια αγάπη και σεβασμό στην μουσική ως κύριο όπλο, κάθε κυκλοφορία είναι προσωπική του υπόθεση στο να πετύχει τον στόχο που πρέπει για το κάθε ηχογράφημα που αναλαμβάνει η εταιρία. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σε λίγους μόλις μήνες από την έναρξη δραστηριοποίησης στης εταιρίας κατάφερε να προωθήσει στο εξωτερικό Έλληνες συνθέτες δίνοντας τους παγκόσμια αναγνώριση με την ένταξη τους σε ξένες μουσικές συλλογές παγκόσμιας κυκλοφορίας.

Μελετάμε με προσοχή τον κάθε τίτλο που αναλαμβάνουμε και σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη οργανώνουμε και υλοποιούμε το πλάνο κυκλοφορίας και προώθησης ώστε να γνωρίζει ο καλλιτέχνης και να νοιώθει ασφαλής για το ηχογράφημα – τραγούδι του παραδίδοντας πλήρη ανάλυση – στατιστικά για την πορεία του τίτλου οποιαδήποτε στιγμή μας το ζητήσει. Με λίγα λόγια πράττουμε κατά κάποιο τρόπο ομαδικά. Κάθε καλλιτέχνης – τίτλος που εντάσσεται στην Just Do It Production μεγαλώνει την ομάδα μας. Το μότο της εταιρίας μας είναι πως ότι όνειρο και να έχεις απλά κάν’ το.
Όταν το όνειρο μας είναι η μουσική το ταξίδι είναι μαγικό!


Με σεβασμό και αγάπη στην μουσική
Νικόλαος Αντωνιάδης
Γενικός Διευθυντής
Just Do It Production LTD
(Record Company)

Whatever Dream You Have…    Just Do It!!!  

[maxbutton id=”1″ ] [maxbutton id=”2″ ]