Promotion Of Mass Media

  • Αποστολή δελτίου τύπου με εξώφυλλο, YouTube Link και mp3 τραγουδιού σε όλα τα ΜΜΕ Ελλάδος (ραδιόφωνα ερτζιανών και web radios, site, blogs) και εξωτερικού (ομογένεια Αμερικής, Αυστραλίας, Ευρώπης)
  • Τηλεφωνικές συνεντεύξεις του καλλιτέχνη σε ραδιόφωνα
  • Αποστολή δελτίων τύπου και φωτογραφικού υλικού για τις εμφανίσεις του σε όποιο μέρος της Ελλάδας έχει live
  • Αποστολή και δημοσίευση γραπτής συνέντευξης για τα site και blogs
  • Σε περίπτωση που ο καλλιτέχνης επιθυμεί να γνωρίσει παραγωγούς από κοντά, γίνεται πρόγραμμα κατόπιν συνεννόησης για όποιο μέρος της Ελλάδας θέλει να επισκεφθεί και να δώσει συνέντευξη
  • Αν ο καλλιτέχνης επιθυμεί και μπορεί να μεταβεί, θα κανονιστεί και τηλεοπτικό πανελλαδικής εμβέλειας στην Αθήνα
  • Αν ο καλλιτέχνης είναι μέχρι 25 ετών, έχει καλή φωτογράφιση και είναι νέο – εισερχόμενος στο χώρο, προτείνεται και για συνέντευξη σε πασίγνωστο έντυπο πανελλαδικής εμβέλειας
  • Τοποθέτηση του ηχογραφήματος συνοδευόμενο με το σχετικό δελτίο τύπου του καλλιτέχνη σε διαδικτυακό χώρο που περιλαμβάνει περίπου 60.000 μέλη όπου η ιδιότητα των μελών είναι αυστηρά και μόνο Έλληνες Dj’s και ραδιοφωνικοί παραγωγοί της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Επίσης πραγματοποιείτε και προσωπική αποστολή (mail) σε όλα τα μέλη συνοδευόμενο από το ηχογράφημα σε μορφή Mp3(320kbps) και το σχετικό δελτίο τύπου.

PROFESSIONAL PRINT

                           MEDIA CAMPAIGN

Αποστολή υλικού ηχογραφήματος σε 1380 από τις πιο σημαντικές διευθύνσεις σε μουσικά και όχι μόνο περιοδικά παγκοσμίως στον τομέα του διαδικτύου, όπως: Rolling Stone, Prinz, Popcorn, Raveline, Musikwoche, Partysan Berlin, Bild, Intro, Riddim, Cosmopolitan, De:bug, Rock N Roll Musikmagazin, Guitar, Bravo Magazin, Metal Hammer, Musikexpress, Heavy Magazin, Musikmarkt, Musikpresse, Nachtaktiv, Musiker Magazin, Amica, Rock/metal Express, Stereoplay, Stern, Rock Hard, Musikpressedienst, Rock It!, Soundcheck, Sound & Light, Fit For Fun, Focus, Gala, Mens Health, Metal Heart, Tomorrow, Tv Spielfilm, Spiegel, Stereo, Tv Digital, Bravo Girl, Tv Today, Bunte, Cinema, και άλλα πολλά.

PROFESSIONAL TV

                      AND FILM CAMPAIGN

Αποστολή υλικού ηχογραφήματος σε μια λίστα με όλες τις πιο σημαντικές διευθύνσεις από τη βιομηχανία τηλεόρασης / κινηματογράφου, όπως: MTV, Deluxe Music GmbH, Viva, Endemol Entertainment, RTL 2, Grundy Ufa, Bavaria Film, Sat.1, ARD, N24, UFA Entertainment, NTV, RTL ProSieben, Jamba AG, ZDF, Kabel 1, NDR, Bayerisches Fernsehen, MDR, 9Live Fernsehen GmbH, SWR, Super RTL, Volksmusik.tv, Bayerisches Fernsehen, WDR, Arte TV και πολλά άλλα. Το ψηφιακό σας άλμπουμ με το εξώφυλλο και τα ηχητικά δεδομένα θα είναι άμεσα διαθέσιμα για αυτό το μέσο. Μέσω της αποθήκευσης αρχείων, θα έχουν πάντα οι παραπάνω πρόσβαση στη δέσμη σας.

RADIO

        CAMPAIGN

Επαγγελματική ραδιοφωνική προβολή σε πάνω από 1.300 ραδιοφωνικούς συντάκτες του δικτύου προώθησης μουσικής (MPN). Το MPN είναι η σημαντικότερη πηγή πληροφοριών για τους εμπλεκόμενους από τη βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης. Το υλικό του ηχογραφήματος και το βιογραφικό θα παραδοθούν στο MPN. Οι ραδιοφωνικοί συντάκτες και οι συνεργάτες των μέσων ενημέρωσης θα έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες σας για 90 ημέρες. Επίσης, στέλνουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που διαφημίζουν την κυκλοφορία σας.

DJ

    CHARTS

Ευρωπαϊκή επαγγελματική εκστρατεία DJ / dance με περισσότερους από 350 επαγγελματίες DJs. Αυτή η ομάδα ειδικεύεται στην πιο εμπορική έκδοση των ειδών όπως Disco House, Electro House, Bigroom, Trance, Vocal House, Handsup, Vocal Trance, Prog-House, Tribal-House, Uplifting Trance και ούτω καθεξής. Τα είδη όπως το Minimal, Techno, Tech House δεν μπορούν να συμπεριληφθούν εδώ. Αυτή η ομάδα περιέχει 950 επιλεγμένους και ελεγμένους DJ.

PREMIUM

             DJ POOL

Εξατομικευμένη εκστρατεία DJ που περιλαμβάνει καλλιτέχνες μεγάλου ονόματος από τη μουσική σκηνή! Το υλικό του ηχογραφήματος θα σταλεί σε περισσότερους από 600 γνωστούς διεθνείς DJs για 30 ημέρες.

DANCE

          RADIO NETWORKS

Επαγγελματική, παγκόσμια ραδιοφωνική καμπάνια σε περισσότερα από 1000 ραδιοφωνικά δίκτυα και περισσότερους από 700 ραδιοφωνικούς DJs. Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει το ποιος είναι ποιος από όλους τους Radio DJs like for example Judge Jules BBC Radio 1, Pete Tong, Roger Sanchez, Dimitri New York Graham Gold, Ibiza Global Radio, Ministry Of Sound Radio UK, Roger Sanchez, Sarah Main- Pacha Show, και πολλά άλλα. Επιπλέον, στέλνουμε σε όλα τα ραδιοφωνικά δίκτυα και τους DJs ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο προωθεί την κυκλοφορία σας.

INTERNATIONAL

                    PRESS RELEASE

Αποστολή δελτίου τύπου της κυκλοφορίας σε πάνω από 2.500 δημοσιογράφους και μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως συμπεριλαμβανομένων των δημοσιογράφων από το ROLLING STONE, Le Quotidien, Gala Online, Classic Pop, Classical Music, Cosmopolitan, Metal Hammer, New York Review of Books, The New Yorker, Pitchfork.com, Red Bulletin, US Daily, Vice Magazine, BBC Music, NME.com, Verge και πολλά άλλα.

SOCIAL MEDIA

              INTERGRATED SOLUTIONS